Cautare

961 de rezultate pentru "lengyel petre" (2.78 secunde)
Antrenorul oltenilor, Petre Grigoras, a analizat cu atentie lotul de jucatori ramas si oscileaza in luarea deciziei in ceea ce priveste noul purtator al banderolei, in pole position aflandu-se patru fotbalisti.
UPDATE 20:25 Adi Mutu va pleca luni, in jurul pranzului, cu lotul lui Petre Grigoras in Antalya. ... Petre Grigoras, antrenorul muresenilor, a vorbit la Ora Exacta in Sport despre negocieri.
Fiul lui Gica Hagi a dat gol direct din corner si a pasat decisiv pentru reusita lui Adrian Petre. ... Hagi junior a dat si pasa decisiva la primul gol al Romaniei, marcat de Adrian Petre in minutul 16.
Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
Petre Ispirescu, Tugulea, este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru. Scenariul radiofonic integrat in BD este o prelucrare dupa basmul lui Petre Ispirescu, Tugulea, fiul unchiasului si al matusei, din volumul Legende sau basmele romanilor (1872).
Petre Ispirescu, Tugulea, este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru. Scenariul radiofonic integrat in BD este o prelucrare dupa basmul lui Petre Ispirescu, Tugulea, fiul unchiasului si al matusei, din volumul Legende sau basmele romanilor (1872).
El va reusi sa ocupe pentru scurt timp tronul Moldovei si acelasi noroc si-l vor incerca si alti romani din fruntea cazacilor: Alexandru si Constantin Potcoava (10), Petre Lungu, Petre Cazacu.
Matusa Augusta in Calatorii cu matusa mea de Graham Greene (regia Petre Bokor, 1998); ... Alienor de Aquitania in Leul in iarna de James Goldman (regia Petre Bokor, 2001);
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
Nascut pe 9 august 1972, Petre Gigel Stanescu (pentru prieteni, cunoscuti, colegi de breasla, Jimmy) este fiul regretatului scriitor Petre Stanescu.
Fostul sef al Serviciului de operatiuni speciale de la DGA, Petre Pitcovici, era rugat de un amic sa intervina la Geoana. ... Ba, tu n-ai inteles nimic...Petre(Pitcovici)!
Au dat jos guvernul Petre Roman. ... Petre Roman sa zica merci ca a scapat cu viata", a adaugat Cozma. Miron Cozma intentioneaza sa candideze la Presedintie, anul viitor.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa a organizat sambata, 15 noiembrie 2014, in Sala Multimedia, conferinta intitulata Mamiferele desertului african, sustinuta de biologul Petre Bogdan Matei.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 20 Copilotul elicopterului este Ginel Claudiu Cracanel, iar pilot este Petre Catuneanu. ... Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau.
Aceeasi soarta au avut-o si copilotul Ginel Claudiu Cracanel, precum si pilotul Petre Catuneanu. ... - ORA 00.06 A fost scos la mal pilotul elicopterului, Petre Catuneanu.
Jurnalistul Madalin Pribu stie de ce au murit cei doi eroi, Adrian Rugina si Claudiu Petre. Ei reusisera sa scape din clubul in flacari, insa s-au intors ca sa-si salveze prietenii.
- Petre Daea a participat la o noua reuniune a Consiliului Agrofish la Bruxelles, unde deja se simte ca la el acasa, in calitatea sa de presedinte interimar al Consiliului.
A fost creat de Petre Roman ca o dizidenta la FSN. ... Rasturnindu-l pe Petre Roman, Traian Basescu a decolorat partidul pina la pierderea identitatii doctrinare.
A fost creat de Petre Roman ca o dizidenta la FSN. ... Rasturnindu-l pe Petre Roman, Traian Basescu a decolorat partidul pina la pierderea identitatii doctrinare.
Petre Roman si Ion Iliescu revin la brat, dupa 15 ani in care au fost, daca nu dusmani pe fata, cel putin macinati de adversitati reciproce. ... Planul lui Petre Roman rezolva, cel putin pe hartie, aceasta chestiune.
google-analytics.com